Over Week van Duurzaamheid

Wat is de Week van Duurzaamheid?

De week van 8 tot en met 13 oktober 2018 staat in het teken van Duurzaamheid & Innovatie in de gemeente Oldebroek. Inwoners, ondernemers en organisaties bouwen samen aan een duurzame gemeente. Door deze week te organiseren wil de gemeente Oldebroek inwoners de kans geven om ideeën op te doen en om hun leefstijl en omgeving duurzamer en groener te maken.

De onderwerpen die aan bod komen, gaan over wonen, werken en vrije tijd. De activiteiten zoals workshops vinden plaats op diverse locaties verspreid in de hele gemeente. De nieuwste snufjes, slimme oplossingen om langer thuis te wonen, leuk en lekker gasloos koken: het komt deze week allemaal voorbij. Ervaren, uitwisselen en uitproberen staan daarbij centraal. Maar ook andere thema’s krijgen aandacht. Over energiebesparing, duurzaam renoveren en duurzaam energie opwekken kun je de hele week op verschillende momenten informatie krijgen. In de komende weken wordt het programma verder ingevuld. In deze week zijn er ook allerlei acties en aanbiedingen met milieuvriendelijke-, biologische- en streekproducten.

Inwoners van de gemeente Oldebroek zijn van harte uitgenodigd om mee te doen aan activiteiten in de week van Duurzaamheid & Innovatie.
Doe mee en laat je verrassen!