Bedrijf

Cavoi B.V.

Cavoi is een re-integratie en coaching bedrijf gevestigd in Hattem wat zich bezig houdt om mensen weer in beweging te krijgen op weg naar werk.

Ruilkring LETS Harderwijk

De Ruilkring LETS bestaat al langer dan 25 jaar! Deeleconomie, circulariteit en duurzaamheid: ‘corebusiness’ voor de Ruilkring! We ruilen tijd voor tijd, spullen voor tijd…wat je wilt. Het gaat om jouw talent en om wie jij bent. 

Endura Harderwijk

Energiecoöperatie Endura Harderwijk heeft zich ten doel gesteld om binnen één generatie alle energie die we in onze gemeente met elkaar gebruiken ook hier samen op te wekken. Minder verbruiken, zelf samen opwekken en verduurzamen.

Tmi-Bosch

TMI Bosch is een allround installatie bedrijf met een kleine Bouwmarkt/ ijzerwarenzaak, gericht op de particuliere markt. Ze zijn voornamelijk bezig in renovatiewoningen. ‘’We proberen ons zo veel mogelijk te richten op duurzame energie, en langer thuis wonen.’’ Bekijk de website van TMI Bosch.

Stoffeerderij Klaver

Geeft u uw kostbare bezit een tweede kans? Dan bent u bij Stoffeerderij Klaver aan het goede adres. Met zorg en aandacht doen wij herstelwerkzaamheden en stofferen wij geheel op maat en naar uw wensen. Bekijk de website van Stoffeerderij Klaver.

Molen 'De Koe'

Molen ‘De Koe’ is een achtkantige stellingmolen, met als functie korenmolen. Na een brand in 1990 is de molen herbouwd en sinds 2008 draait de molen weer. Ga naar de website van Molen ‘De Koe’.  

Compact Fruit

De Elstar appelboompjes in de tuin kon Gerlof Vinke niet klein houden, ondanks snoei, uitbuigen en de juiste onderstam. Het idee is toen ontstaan om mini fruitbomen te gaan kweken, dit op geheel biologische wijze. Bekijk de website van Compact Fruit.

Powered By Hattem

Powered by Hattem is de duurzaamheidscoöperatie van de gemeente Hattem. ‘’Wij zorgen er voor dat de gemeente Hattem de energie zo duurzaam mogelijk opwekt.’’ Dat doen zij met zonnepanelen. Ga naar de website van Powered By Hattem.

Scroll naar top