Totaalwas

Totaalwas maakt gebouwen schoon van dak t/m terras en meer. Ook op hoogtes tot en met de vijfde etage. Denk aan hoge vlakke kozijnen. De methode, materialen en gereedschappen maken ons uniek.

Wij gaan voor een duurzame relatie en investeren daarin. Het milieu en verantwoord ondernemen spelen hierin een grote rol. Dat geldt voor ons als Totaalwas-ondernemers in Nederland onderling en onze onderaannemers en werknemers.

Samen kijken naar uw gebouw/huis en omgeving. Hoe houden we dat structureel schoon en vrij van weersinvloeden. Een gedegen plan voorkomt voegtijdige slijtage van verfwerk, stucwerk, voegen en gevelmaterialen, zoals baksteen, aluminium en metaalprofielen, houtwerk, etc.

Momenteel werken wij aan een milieuvriendelijke methode om bakstenen en terrastegels te reinigen zonder schade aan te richten aan de oppervlaktestructuur. Voor woningen betekent dat een besparing op impregneren en is chemicaliënvrij.

Denk ook eens aan uw dak, waar komt al dat groen op uw terras vandaan? Wij vernemen graag waar u tegenaan loopt en denken met u mee.