Installatiebedrijf Koller

Eind jaren zestig begonnen als loodgietersbedrijf en inmiddels uitgegroeid tot totaalinstallateur: Koller Hattem is veelzijdig vakkundig. Van een advies over een cv-ketel tot de realisatie van een duurzame woning, wij brengen alle soorten techniek bij elkaar.

Vaste kern van vakmensen

Installatiebedrijf Koller bestaat uit een team van vakbekwame installateurs. Door kennis van klimaatsystemen, installatiewerk en bouwen te combineren, komen wij tot totaaloplossingen. Met een vaste kern van ruim twintig vakmensen zetten we eenvoudig de geschikte persoon in op het juiste moment, zodat we iedere opdracht volgens de gewenste kwaliteit en de beoogde planning kunnen leveren.

Warm water, licht, goede ventilatie en een aangename temperatuur. Wat elke dag zo vanzelfsprekend lijkt, blijkt in de praktijk een vak apart. Installatiebedrijf Koller is veelzijdig vakkundig. Door onze kennis van klimaatsystemen, installatiewerk en bouwen te combineren, realiseren wij totaaloplossingen voor uw woning of bedrijfspand.

Duurzaam advies

Wij gaan voor een prettig leefklimaat tegen een optimaal rendement. Dit betekent dat wij gas-, water- en elektriciteitsinstallaties aanleggen op basis van een duurzaam advies. Door te kiezen voor installaties die bij uw woon- of werkomgeving passen, investeert u in een lange levensduur, bespaart u op uw energiekosten en beperkt u de kans op storingen. Doet zich toch een storing voor, dan staat onze servicedienst 365 dagen per jaar paraat om u te helpen. Service met een hoofdletter S, noemen we dat.