Veluwe Duurzaam

Veluwe Duurzaam is het energieloket op de Noord-Veluwe van de gemeenten Elburg, Ermelo, Harderwijk, Hattem, Nunspeet, Oldebroek en Putten.
Bij het duurzaamheidsloket kunnen inwoners en bedrijven terecht voor informatie en advies op het gebied van energiebesparing, verduurzaming van uw woning, tuin en omgeving.

Voor duurzaam nieuws uit de buurt en informatie over subsidies en duurzaamheidsleningen kunnen inwoners ook terecht op de website.
Bekijk de website van Veluwe Duurzaam.

Gemeente: Regio Noord-Veluwe
Activiteit:

15 oktober -Stel je vraag aan een onafhankelijke energieadviseur tijdens het energiespreekuur,16 oktober -Stel je vraag aan een onafhankelijke energieadviseur tijdens het energiespreekuur,15 oktober -Stel je vraag aan een onafhankelijke energieadviseur tijdens het energiespreekuur,11 oktober – Sparren over kleine, duurzame maatregelen met een energiecoach,12 oktober – Sparren over kleine, duurzame maatregelen met een energiecoach,14 oktober – Sparren over kleine, duurzame maatregelen met een energiecoach,13 oktober – online workshop ‘Maak een stappenplan voor je woning’

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top