Hoveniersbedrijf Stip

Hoveniersbedrijf Stip is gevestigd in Elspeet en actief in onder andere Nijkerk, Putten, Ermelo, Harderwijk, Nunspeet, Elspeet, Garderen, Uddel en Apeldoorn. U kunt bij Hoveniersbedrijf Stip terecht voor het ontwerp, de aanleg, de renovatie en het onderhoud van levende of duurzame tuinen. Van uw droomtuin maken zij graag een nieuw ontwerp. Naast een plattegrond in 2D voorzien zij ieder tuinontwerp ook van meerdere 3D beelden zodat u een goed beeld krijgt van uw nieuwe tuin. Met het ontwerp als basis leggen zij graag uw nieuwe tuin aan. Met veel passie realiseren zij tuinen waarin groen een hoofdrol speelt en waar aandacht is voor biodiversiteit en milieu. Uiteraard verzorgen zij ook het onderhoud van tuinen, van dakterras tot landgoed en van een eenmalige voorjaarsbeurt tot continue onderhoud. Verder kan Hoveniersbedrijf Stip met een renovatie uw bestaande tuin een compleet nieuwe uitstraling geven.

Hoveniersbedrijf Stip laat mensen graag zorgeloos genieten van alles wat er groeit en bloeit. Met hun vakkennis en jarenlange ervaring kunnen ze kwaliteit leveren. Naast de levende tuin kunt u ook bij hen terecht voor het beheer of onderhoud en de restauratie van monumentaal groen. Daarnaast nemen zij ook grafverzorging voor hun rekening, zowel onderhoud als restauratie. Bekijk de website van Hoveniersbedrijf Stip.

Gemeente: Nunspeet
Activiteit:

Check 15 oktober bij Hovenier Stip gratis hoe duurzaam jouw tuin is!,Check 6 oktober bij Hovenier Stip gratis hoe duurzaam jouw tuin is!

Bekijk hier alle activiteiten op de kaart!