Endura

“Wij zijn Endura. Een onafhankelijke energiecoöperatie van en voor de bewoners van Harderwijk en Hierden. Ons toekomstbeeld is een actieve, energieke en zelfvoorzienende stad. Wij willen iedereen maximaal laten meedoen aan zelf, lokaal opgewekte groene stroom, collectieve inkoop van 100% groene energie en energiebesparing.”

Gezamenlijk koopt Endura groene energie in, opgewekt in Nederland en tegen scherpe tarieven. Zij investeren in lokale groene projecten, die deelnemers aandragen, om zoveel mogelijk energie in Harderwijk te gaan opwekken. En door tips en informatie te geven, zorgt Endura dat je kunt besparen op je energie.

Over de koers van Endura wordt samen beslist. Het eigenaarschap en het stemrecht ligt bij de deelnemers en niet bij een kleine en anonieme groep eigenaren of aandeelhouders.

Endura nodigt je uit om mee te doen. Hoe? Dit kun je zelf invullen. Bijvoorbeeld door actief deel te nemen aan projecten, mee te denken over de richting en de te leveren diensten, door groene energie bij ons af te nemen of door JA te zeggen en ons te steunen met een kleine jaarlijkse bijdrage. Alles kan. 

Ga voor meer inforamatie naar de website van Endura.

Gemeente: Harderwijk
Activiteit:

Opening zonnepark Bouw & Infra Park Harderwijk

Bekijk hier alle activiteiten op de kaart!