Download onderstaande bon en lever deze in op de weekmarkt

Tijdens de Week van Duurzaamheid staat Veluwe Duurzaam op de weekmarkt in verschillende gemeenten. Kom je langs bij de stand? Dan kun je onderstaande bon inleveren. Op = op!

Kom langs op de weekmarkt

Veluwe Duurzaam staat op de volgende weekmarkten tijdens de Week van Duurzaamheid:

WaarDatumDagdeel
Harderwijk8-10-2022Zaterdagochtend
Elburg11-10-2022Dinsdagochtend
Ermelo11-10-2022Dinsdagochtend
Putten (Ossenmarkt)12-10-2022Woensdagochtend
Hattem12-10-2022Woensdagmiddag
Nunspeet13-10-2022Donderdagochtend
Wezep13-10-2022Donderdagmiddag
’t Harde15-10-2022Zaterdagochtend

Bon voor de gratis oplaadtimer of energieverbruiksmeter

Download de bon hieronder en print hem uit of kom langs bij de kraam om daar je bon op te halen. Tegen inlevering van de bon ontvang je gratis een oplaadtimer of energieverbruiksmeter.

De oplaadtimer kan je tussen een apparaat doen, zoals bij het opladen van een mobieltje of fietsaccu. De oplaadtimer telt af in tijd en zorgt ervoor dat het op te laden apparaat na een bepaalde tijd uitschakelt. Zo voorkom je sluipverbruik.
De energieverbruiksmeter kan je tussen een apparaat doen om te meten hoeveel stoom deze verbruikt. Zo kan je bijvoorbeeld zien of je energieslurper in huis hebt, zoals bijvoorbeeld een oude koelkast.

Niet printen?

Kun je de bon niet printen? Op de markt hebben wij een stapeltje geprinte bonnen klaarliggen. Deze kun je daar invullen. Je vind de bon ook in huis-aan-huisbladen in jouw gemeente, die kun je uitprinten en meenemen naar de markt.

Scroll naar top