93
Begintijd: 05 oktober 2020 - 13:30
Eindtijd: 17 oktober 2020 - 17:00
Deelnemer: No items found
Adres: Beekstraat 20, 8081EC Elburg, Netherlands

Studio Anneloes en Mona Lisa Elburg maken en verkopen kleding voor echte vrouwen met echte vormen. Hun liefde en aandacht zorgen ervoor dat de pasvorm perfect is en vooral ook lekker zit. Dat doen ze graag en dat willen ze heel lang blijven doen. Daarom maken ze zich naast kleding, ook druk over de toekomst.

Besef jij wat de impact is van wat je draagt? Studio Anneloes en Mona Lisa Elburg vinden dit belangrijk en hebben het transparant gemaakt.

Tijdens de Week van Duurzaamheid kun jij je bij hen in de winkel kennis maken met hun merken en ontdekken wat de footprint is wanneer je een artikel aanschaft. Daarnaast leggen zij uit hoe de levenscyclus is bij de stoffen die ze gebruiken. Wanneer je alles over de productie Footprint weet, is het tijd om je te verdiepen in je eigen Footprint! Want wist je dat de gebruiksfase van een item zo vervuilend is? Jij kunt echt het verschil maken met wassen, drogen en strijken. Studio Anneloes en Mona Lisa Elburg leggen het graag uit!

Bezoek tijdens openingstijden de winkel en kom kijken bij de doorlopende presentatie ‘We care about the planet’. Tijdens de Week van Duurzaamheid ontvangt iedere klant die iets van Studio Anneloes koopt, een origineel tasje gemaakt van stoffen uit eerdere collecties. Let op, deze actie geldt zolang de voorraad strekt.

Er wordt geen maximaal aantal bezoekers vastgesteld van te voren, wel worden de richtlijnen van het RIVM in acht gehouden.

 

Scroll naar top