116
Begintijd: 05 oktober 2020 - 10:00
Eindtijd: 17 oktober 2020 - 12:00
Deelnemer: No items found
Adres: Kerkstraat 100, 3882BV Putten, Netherlands

De kledingindustrie is verantwoordelijk voor 10% van de totale CO2-uitstoot, méér dan de uitstoot van alle internationale luchtvaart én het transport over zee bij elkaar.

83 miljard kledingstukken worden er geproduceerd waarvan er maar 80% wordt verkocht. Een kwart van alle insecticiden en een tiende van alle pesticiden op de wereld zijn nodig om katoen te maken. Om 1 kg katoen te telen is er 10.000 liter water nodig, reken maar uit… En daarom is er The- Green Factory!

Geef je merkkleding een tweede kans en help mee aan verduurzamen.

Doe jij ook mee?
Maak een ander blij met jouw merkkleding, schoenen, sieraden en accessoires. Dus doe mee en draag je steentje bij aan het verduurzamen van je kleding..

The- Green Factory verkoopt graag jouw merkkleding (voor het hele gezin vanaf maat 74 t/m XXL), schoenen, sieraden en accessoires. The- Green Factory geeft iedereen de kans om hieraan mee te doen. Bij een verkoop verdien je 40% van de verkoopprijs.

Tijdens de Week van Duurzaamheid kun je daarnaast ook een leuk welkomstcadeau ontvangen. Neem daarvoor het huis-aan-huisblad mee waarin je The- Green Factory als deelnemer van de Week van Duurzaamheid hebt gezien.

Op woensdag, vrijdag en zaterdag is de winkel geopend en kun je dit inleveren.

 

Scroll naar top