Buytenshuys B.V.
Begintijd: 10 oktober 2022 - 09:00
Eindtijd: 14 oktober 2022 - 17:00
Deelnemer:
Buytenshuys B.V.
Adres: Middelerf 8c, 3851 SP Ermelo, Nederland

Kom langs bij Buytenshuys met in de week van duurzaamheid een gratis 3D-ontwerp en meer informatie op het gebied van kweken en tuinkassen. Leer hoe u zelfvoorzienend uw groente- en/of fruit kunt kweken in onze duurzame tuinkassen.

Met oog op kwaliteit en vakkennis hebben wij ons gespecialiseerd in diverse producten zoals terrasoverkappingen, tuinkamers, kweek- en kantoorkassen, orangerieën en veranda’s. Wij vinden het belangrijk om goed contact met onze klanten te hebben en denken graag, oplossingsgericht mee. Wij kunnen u een standaardoplossing bieden maar werken ook veelal met maatwerk. Er is bijna altijd een passende oplossing voor wat u zoekt. Onze adviseurs staan u graag te woord en hebben jarenlange ervaring met onze producten. Tevens bestaat de mogelijkheid tot advies op locatie en kunnen wij veel visueel voor u maken d.m.v. 2D en 3D tekeningen. Wij zien dat dit vooral bij maatwerk projecten prettig is.

Conclusie: Goed en persoonlijk advies. Klantenservice en tevredenheid staan bij Buytenshuys hoog in het vaandel. Wij zijn tevreden als u tevreden bent.

We zijn de hele week geopend van 09:00 – 17:00.

 

 

 

Scroll naar top