Zet jouw duurzame product, dienst of initiatief in schijnwerpers tijdens Week van Duurzaamheid!

De Week van Duurzaamheid dat georganiseerd wordt op 8 tot 16 oktober 2021 staat in het teken van Duurzaamheid & Innovatie. Inwoners, ondernemers en organisaties bouwen samen aan een duurzame gemeente. Wil je meer informatie? Klik hier of bekijk onderstaande brochure.

Inspiratie

Tijdens de Week van Duurzaamheid kun jij als bedrijf of met een groep andere inwoners van de zeven deelnemende gemeenten een activiteit, product, dienst of initiatief in de schijnwerpers zetten. Zo kun je mensen uit de regio Noord-Veluwe verrassen met jouw duurzame producten of diensten! Denk aan een leuke workshop, proeverij of kortingsactie. 

Organiseer bijvoorbeeld een workshop

Ben jij goed in bijvoorbeeld houtbewerking, kleding reparatie of weet je alles van tuinieren? Organiseer een workshop om mensen kennis te laten maken met jouw duurzame werkwijze. Dit is een perfecte activiteit die je voor een (kleine) groep kunt organiseren.

Deelnemen bedrijven

Tijdens eerdere edities van de Week van Duurzaamheid deden veel bedrijven mee die iets doen aan duurzaamheid. Bijvoorbeeld door gebruik te maken van materialen met een lage voetafdruk, recycling of die hun klanten inspireren tot een duurzamere leefstijl.

Heb je een leuk idee?

Maar weet je niet of het aansluit bij de Week van Duurzaamheid? Of heb je een andere vraag? Wij denken graag met je mee.

Scroll naar top