Meld je activiteit aan voor de Week van Duurzaamheid

De Week van Duurzaamheid wordt georganiseerd van 7 tot en met 14 oktober 2023 en staat in het teken van duurzaamheid & innovatie. Inwoners, ondernemers en organisaties bouwen samen aan een duurzame gemeente. Wil je meer informatie? Die vind je op deze pagina.

Inspiratie

Tijdens de Week van Duurzaamheid kun jij als bedrijf of met een groep andere inwoners een activiteit, product, dienst of initiatief in de schijnwerpers zetten. Zo kun je mensen uit de gemeente Purmerend verrassen met jouw duurzame producten of diensten! Denk aan een leuke gratis workshop, proeverij of een kortingsactie. 

Organiseer bijvoorbeeld een workshop

Ben jij goed in bijvoorbeeld houtbewerking, kleding reparatie of weet je alles van tuinieren? Organiseer een workshop om mensen kennis te laten maken met jouw duurzame werkwijze. Dit is een perfecte activiteit die je voor een (kleine) groep kunt organiseren.

Deelnemende bedrijven

Tijdens de Week van Duurzaamheid doen veel bedrijven mee die iets doen aan duurzaamheid. Bijvoorbeeld door gebruik te maken van materialen met een kleine voetafdruk, recycling of hun klanten inspireren tot een duurzamere leefstijl.

Heb je een leuk idee?

Maar weet je niet of het aansluit bij de Week van Duurzaamheid? Of heb je een andere vraag? Wij denken graag met je mee.

Scroll naar top